Çalışmalarımız

Denizlimize matematik olimpiyatlarını gerçek anlamda getiren ilk ve doğru şekilde uygulayan bir okul olarak Dönence Eğitim Kurumları adını Türkiye’de duyuran, bu alanda başarılara doymayan bir kurum olmaktan dolayı gururluyuz.

Düzenlediğimiz Dönence Matematik Yarışması Denizlimizden ve çevre İllerden yoğun bir katılımla gerçekleşiyor.
 Böyle bir yarışma yapmamızın amacı matematiği yaşamımızın her alanında kullanılabilir bir düzeye getirmek, öğrencilerin yaşamlarında sorun çözme becerisini kazandırmak ve ülkemize bilim alanında hizmet edebilecek bireyler yetiştirmektir. Ata’mızın da dediği gibi ‘’Matematiği kullanmayan disiplinler, bilimin dışında kalacaktır.’’ Biz, bu çalışmalarımızla bilimin dışında kalmayacağımızın garantisini vermekteyiz.

Kurumumuz, bu işin uzmanı Matematik Olimpiyat Takımı Öğretmenimiz İbrahim Erkol rehberliğinde  ‘’Matematik Olimpiyatları’’ çalışmalar önemli bir yer tutmaktadır. 5. sınıflardan itibaren, yapılan sınavlarla her sınıf bazında Matematik Olimpiyat Takımları, bu işin uzmanı öğretmenlerimiz tarafından çalıştırılmaktadır.